Mooie Teksten
Wat zeg je als je lieve dier moet missen?... Wij hebben wat mooie teksten voor jou uitgezocht

Ruim 1000 kaarsjes die branden
2 oktober om 21.00 uur 'dierenherdenking' we branden kaarsjes voor alle gemiste dieren.

Regelmatig steunen wij TWAS animal rescue en stellen wij onze producten beschikbaar voor de veiling voor de opvang dieren.

Dieren namen van A t/m Z

2 oktober 2018 om 14.00 uur !! Schenken wij spullen voor de dieren aan het Haags Dierencentrum. Ter nagedachtenis aan het 3e jaar dat we Senna moeten missen.

29-04-2006 Jij werd geboren. Veel van deze tijd weet ik niets. Ik weet alleen dat je al 4 baasjes had gehad op het moment dat we jou zagen in het asiel. 2011 Daar stond je dan. Een iets te dikke rottweiler, die vrolijk was naar alles wat benen had. Met je blije lach (Senna lachte altijd als ze hijgde) keek jij me niets vermoedend aan. Hoogstens met zo een blik van "wat gaan we doen dan?". Na wat overleg besloten we je mee naar huis te nemen. Niet dat we echt meteen een klik hadden, maar ik vond...

Niet 1 traan rolde over mijn wang het waren er zo veel die op haar vacht vielen. Dicht tegen mij aan heb ik Senna moeten laten gaan. Bijna 3 jaar later wil ik iets terug doen want door haar is Rouw voor dieren ontstaan. Ik zie de site dan ook als eerbetoon aan de hond die alles voor mij heeft betekend. 2 oktober 2018 wordt het mijn 3e jaar dat ik haar missen moet. Het eerste jaar liet ik een wens ballon op, het tweede jaar 2 helium ballonnen, en dit jaar wil ik graag iets terug geven!

Alle foto's van alle lieve dieren nu op onze site! Bedankt dat wij jullie mooie foto's mogen gebruiken. En de 3 winnaars natuurlijk!