Blog

Edelstenen verzorging

KRISTALLEN EN GESTEENTEN, HET REINIGEN EN OPLADENVeel mensen hebben prachtige stenen in huis. Ze zijn zo fijn om in huis te hebben maar niet alleen vanwege de prachtige kleuren en schitterende glinstering. Ook de energie kan je voelen van de stenen. Maar het is wel heel belangrijk om de stenen te reinigen zodat de energie blijft stromen. En niet alleen reinigen, de steen moet zich ook weer opladen zodat jij gebruik kan blijven maken van deze energie.

Lees meer »

Van asiel tot gouden mand

29-04-2006Jij werd geboren. Veel van deze tijd weet ik niets. Ik weet alleen dat je al 4 baasjes had gehad op het moment dat we jou zagen in het asiel.2011Daar stond je dan. Een iets te dikke rottweiler, die vrolijk was naar alles wat benen had. Met je blije lach (Senna lachte altijd als ze hijgde) keek jij me niets vermoedend aan. Hoogstens met zo een blik van "wat gaan we doen dan?". Na wat overleg besloten we je mee naar huis te nemen. Niet dat we echt meteen een klik hadden, maar ik vond je gewoon leuk.

Lees meer »

Losgelaten uit liefde...

iet 1 traan rolde over mijn wang het waren er zo veel die op haar vacht vielen.Dicht tegen mij aan heb ik Senna moeten laten gaan.Bijna 3 jaar later wil ik iets terug doen want door haar is Rouw voor dieren ontstaan.Ik zie de site dan ook als eerbetoon aan de hond die alles voor mij heeft betekend. 

Lees meer »