Dagboekje lief HondjeLees hier meer en maak kennis met de mensen achter alle persoonlijke producten.


 

Levertijd: 1-3 werkdagen
Verzendkosten: €4,50 BE €13

 

 

Mijn hond is er niet meer...

Is jouw hondje helaas overleden? Dan is dit boekje een mooie stap om alles vast te leggen wat je van je hondje weet. Naast foto's plakken, tekeningen maken zijn er achterin het dagboek ook speciale pagina's om over het afscheid van jouw hondje te schrijven. Leg het vast voordat deze herinneringen verloren gaan.

 

 

 


Lief Hondje

 

 

Een superleuk dagboekje voor alle hondenliefhebbers..! Plak de leukste foto's, schrijf je mooiste herinneringen op en beantwoord de leukste vragen over jouw trouwe viervoeter en creëer zo een prachtig herinneringsboekje. Het dagboekje is gemaakt voor kinderen tot en met 14 jaar, maar kan uiteraard ook door volwassenen ingevuld worden.

 

 

 

 


Lief Hondje Dagboek

 

Plak de leukste foto's, schrijf je mooiste en grappigste herinneringen op en beantwoordt ook leuke vragen over jouw trouwe viervoeter! Mocht jouw hondje helaas een sterretje zijn, dan is dit boekje een mooie gelegenheid om alles over jouw hondje vast te leggen. Naast tekeningen maken, foto's plakken en jullie momentjes samen, is er ook ruimte om te schrijven over het verlies van jouw hondje ♡.

  

€ 23,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1