Ondernemers

Zonder deze fantastische ondernemers zou Rouw voor dieren nooit zo een groot succes zijn.

Stuk voor stuk mensen met het hart op de juise plek en met producten vol liefde.

 


Anneke Weesjes

 

Fulltime zelfstandig glaskunstenaar gevestigd in Onstwedde, oost Groningen. Mijn grote passie is figuratief werk in glas, waarbij ik mijn onderwerpen zo realistisch mogelijk probeer weer te geven.  

Speciaal voor Rouw voor dieren maak ik in opdracht portretten en gedenkramen van/voor huisdieren in glas in lood, genaamd "Tiffany".

Het is een prachtige manier om een geliefd (huis) dier

altijd bij je te kunnen houden.

 

Het zonlicht dat door een portret van je lieveling de kamer in schijnt, doet mooie herinneringen stralen in het hart van elke dierenliefhebber.


Neeltje Verbeek

 

Voor Rouw voor dieren & Madelief maak ik dierbare sieraden, waarin ik haren of as kan verwerken. Heel erg uniek maar ook zo bijzonder om dit te mogen en kunnen doen.  De eerste keer dat ik een armband gemaakt had, een paar jaar geleden, was omdat ik graag iets bij me wilde dragen van mijn paard Wiz. Mijn dochtertje vond het helemaal geweldig, een armband van haar lievelingsdier, en zo kwam het dat ik ook voor haar iets ben gaan maken.

 

Het is een eer om sieraden te mogen creëren van zilver en daarin as en haren verwerkt van een geliefde. 12-02-2018 werd het officieel en begon mijn eigen bedrijf "Wizshes"

 

Ieder sieraad is uniek en wordt voor u persoonlijk gemaakt! Er zijn verschillende mogelijkheden in modellen maar ook in materialen, zoals leer met dq metaal en echt zilver.


Toby Zeeman

 

Ik sta je telefonisch te woord om je te helpen het verdriet een plekje te geven. Rouw kan het leven overschaduwen, graag geef ik jouw een stukje troost om verder te kunnen zonder jouw maatje. 

 

Waarom Rouw voor dieren? Na het verlies van mijn paard Oretta heb ik ervaren wat rouw is... Met liefde help ik anderen een plekje te vinden voor hun verdriet.

 

Liefs, Toby Zeeman

van Opstap naar de toekomst.


Hester 

 

Op 18-jarige leeftijd verloor ik mijn moeder aan kanker. Voor mij was dit de meest ingrijpende gebeurtenis in mijn leven. Op dat moment besefte ik nog niet hoe groot de impact van mijn moeders overlijden op de rest van mijn leven zou zijn.

Inmiddels weet ik hoe ik verder leef en tegelijk ruimte maak voor mijn verdriet, wat ik nodig heb om goed voor mezelf en mijn rouw te zorgen en hoe ik mijn moeder dichtbij en levend hou. Nu help ik andere, na het verlies in mijn coaching.

 

Liefs, Hester 


Ania Filak

 

Ik ben in 1985 in Kazachstan geboren en

ik ben een vrouw die van kunst houdt. Fotografie, schilderkunst, theater, goede cinema, etc. Op de vraag: Wat is kunst? zijn vele antwoorden mogelijk en, mits goed beargumenteerd, is ieder antwoord goed. Ik vind dat een kunstwerk origineel moet zijn en emotie mag over brengen. Op dit moment is fotografie mijn grootste passie, maar tekenen is ook een belangrijk deel mijn leven. Toen ik nog op school zat , tekende ik op elk vrij moment. Ik rondde mijn studie grafische vormgeving af,

waar ik veel kunstlessen volgde. Ja, ik heb veel getekend in mijn college (hoge school). Ik ben ook een dierenvriend. Ik hou van dieren en ben gek op mijn mopshond. Dankzij rouw voor dieren kan ik liefde voor dieren

combineren met mijn hobby en iets moois maken.


Elles Bouwmeester

Al vanaf jongs af aan vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn! Om dan ook nog eens producten met een speciale betekenis te mogen maken is extra mooi!

 

 Mijn naam is Elles en ik help jou graag aan een bijzonder herinneringsproduct! Toen ik 8 jaar was verloor ik een vriendinnetje, ik zag wat rouw was en ging hier op mijn eigen manier mee om. Nu, jaren later, besef ik hoeveel steun ik heb gehad aan bepaalde producten.

 

Hoe mooi is het dan om hier wat mee te doen? Ik ging op onderzoek uit en combineerde creativiteit met mijn ervaringen, zo ontstonden er persoonlijke herinneringsproducten. Ik maak nu dagelijks, met heel veel liefde, bijzondere producten waar mensen die rouwen steun uit kunnen halen. 


Anoek Hermans-Wijnen

 

Mijn naam is Anoek, schrijfster en ontwerpster van Lief dagboekje. Deze boekjes zijn tot stand gekomen door gebeurtenissen in mijn eigen familie. Ik zag het verdriet bij mijn kindjes en wilde graag iets voor ze doen. De dagboekjes zijn een verwerking van mijn eigen verdriet geweest en een dierbaar cadeautje geworden voor mijn kinderen. Samen met hen heb ik deze boekjes met alle liefde gecreëerd!

 

Ik hoop dan ook echt dat er meer kindjes zijn die een kleine glimlach op hun gezicht krijgen als ze dit boekje gaan invullen. Beetje bij beetje je verdriet verwerken en een herinneringsboekje vormen... 


Marieke Abbink

 

Ik ben Marieke Abbink, oprichter van DearDier en digitaal illustrator met een grote passie voor dieren. Dieren zijn altijd een grote inspiratiebron geweest voor mij en mijn creatieve werken. Na het verlies van lieve dieren zoek ik naar een manier om mijn pijn of die van een ander om te zetten in iets dat blijvend is en waar je blij van kan worden. Kleurrijke en persoonlijke dierenillustraties zijn daarvan het resultaat.

 

Heb of had jij het allerliefste beestje van de wereld en zou je daar een kleurrijke illustratie van willen? 

Laat het me weten!


Epoxy, sleutelhangers, kaarten, fotolijsten, lichtjes, houtenschijf, ashangers, tekstbordjes, hangers en de selfcare producten heeft Rouw voor dieren zelf in beheer. Het kan dus zijn dat je meerdere pakketjes ontvangt indien je meerdere producten aanschaft.